Eerste bericht uit Albufeira
Door: Martijn van Niekerk
Blijf op de hoogte en volg Martijn
30 April 2008 | Portugal, Albufeira
Zit hier nu in een internetcafe, met engels voetbal aan op de achtergrond, lovely ;-)
Vandaag naar Zoo Marine geweest, toeristisch zwembadparadijs en met allerlei shows op het gebied van dolfijnen, tropische vogels, zeehonden en meer. Foto´s volgen binnenkort!
Verder gisteren naar Algarve Shopping geweest,even wat kleding gekocht bij Pulls and Bear, een relaxt merk dat ze zowat overal ter wereld verkopen,behalve in NL en Duitsland:( Na de vakantie maar ff naar Antwerpen om wat van die kleding te scoren ;)
Aankomende vrijdag: Lisboa, oftewel Lissabon!Even een dagje in me eentje naar de hoofdstad, de toerist uithangen, souvenirs kopen en miss een btje socializen met de Portugezen:-P
That´s all for now,ik zou zeggen:
Obrigado en Ciao,
Martijn
p.s.volgende update volgt vrijdag of zaterdag.
03 Mei 2008 - 20:47
Amanda:
Jeej! Ik heb de eer van de eerste reactie! (H) Hahah. Leuk berichtje om te lezen, ben jaloers op je hoor. Wel beetje kort, volgende wat langer? (A) Heb ik wat meer te lezen.. Al word ik dan nog makkelijker en sneller jaloers. Hmm.. Lastig! ;)
Goed om te horen trouwens dat je het leuk hebt daar! :) En gelukkig ben je weer veilig in je hotel aangekomen, of iig in het internetcafé.. ;)
Xx